NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Interieur

Interieur tips 2020

1 Minuten lezen

Ben je net in een nieuwe woning getrokken, of heeft je huis gewoon weer eens een make-over nodig? Met kasten creëer je extra opbergruimte. Bovendien zijn er kasten voor elke ruimte in een huis. In dit artikel worden een paar handige tips gegeven omtrent je interieur. De meeste mensen vinden het over het algemeen toch nog moeilijk om hun huis in te richten. Met de volgende tips zal dit een stuk gemakkelijk worden. Het is belangrijk dat je huis een fijn thuisgevoel geeft. Een passend interieur is daar de basis van. 

Tip 1: Indeling 

In het geval dat je in een nieuw huis gaat wonen, maak dan voor jezelf eerst een duidelijke indeling. Welke kamer ga je voor wat gebruiken? Terwijl je aan het indelen bent kan je tegelijkertijd inschatten wat voor meubels waar komen te staan en hoeveel ruimte je nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld te weinig ruimte, kijk dan of je een muurtje kan slopen of een aanbouw kan doen. Dit kan je beter aan het begin dan. Als je al langere tijd er in woont zal dit er niet meer van komen. 

Tip 2: Moodboard

Een moodboard is een soort collage van verschillende afbeeldingen. Dit geeft de sfeer aan van het desbetreffende onderwerp. Maak een moodboard voor je interieur en zo krijg je al snel een beter beeld van de sfeer die je wilt krijgen. Verzamel de kleuren die jij mooi vind met bijpassend accessoires. Verzamel meubels die jij mooi vindt en kijk of het bij de rest past. Kijk eens naar voorbeelden online en probeer het zelf. Pinterest is een handige app die je daarbij kan helpen. 

Tip 3: Zoek inspiratie

Als je het zelf even niet in je hoofd kan krijgen, zoek dan gewoon even in je omgeving of online naar inspiratie. Ga langs bij verschillende woonwinkels of blader eens door een paar tijdschriften. Online kan je enorm veel vinden over verschillende interieurstijlen en tips voor het inrichten.

Dit waren 3 handige tips die je kan toepassen als je een nieuw interieur wilt uitkiezen. Het hoeft niet moeilijk te zijn. Met een klein beetje moeite kan je al veel bereiken. Kijk voor meer tips en informatie over wonen op verschillende woonblogs.

Gerelateerde berichten
Interieur

Hoe kan je je vloer het beste onderhouden?

2 Minuten lezen
Je houdt de bekende lenteschoonmaak. Je wilt alles zien glimmen en glanzen. Je gaat de ramen langs, de wanden, de kasten en…
Interieur

Drie tips als je op zoek bent naar nieuwe woningmeubels

2 Minuten lezen
Veel gezinnen gaan tegenwoordig als dagje uit naar grote meubelboulevards. Het kopen van de juiste meubels voor je woning kan echter nog…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *