NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Slapen

De parel onder de bedden: ontdek de luxe van een boxspring

2 Minuten lezen
luxe boxspring

Waar vroeger de boxspring enkel te vinden was in de luxere hotels, zijn deze bedden inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse slaapkamers. Dit komt natuurlijk doordat de bedden inmiddels niet zo heel veel geld meer hoeven te kosten, maar wel enorm veel luxe met zich mee brengen. Wilt u weten wat deze bedden zo luxe maakt? U leest het in dit artikel.

De luxe uitstraling van een boxspring

Kenmerkend voor een boxspring is de hoogte dat het bed heeft. Doordat het bed hoger is dan andere bedden, heeft het een krachtige uitstraling. Naast dat dit een mooie uitstraling geeft, is het ook nog eens erg praktisch. U hoeft namelijk minder moeite te doen om het bed in en uit te komen. Dit is vooral zeer gemakkelijk voor mensen die slecht ter been zijn. 

Verder zijn boxsprings verkrijgbaar is diverse materialen. Naast dat u keuze heeft uit de materialen, is er ook veel keuze uit verschillende kleuren. Hierdoor kunt u zelf het uiterlijk van uw bed bepalen. Dit kan gemakkelijk afgestemd worden op het interieur van uw slaapkamer.

De elektrisch verstelbare bodem van een boxspring

Veel boxsprings zijn tegenwoordig verkrijgbaar met een verstelbare bodem. U kunt door middel van een afstandsbediening de bodem van het bed verstellen. Dit is vooral handig wanneer u liever in een bepaalde houding slaapt. Wanneer u bijvoorbeeld nek of rugklachten heeft, kan het helpen om het voeteneind of het hoofdeinde een stukje omhoog te doen. Dit kan de druk op uw nek of rug verlichten tijdens het slapen. 

Niet alleen bij het slapen geeft dit extra comfort, ook wanneer u graag vanuit uw bed tv kijkt biedt het verstellen van de bodem uitkomst. U hoeft enkel uw hoofdeinde omhoog te zetten, en u kunt in een rechte en comfortabele houding tv kijken.

Wil je bij een mooie bodem ook een bijpassende vloer? Dan kan je met diverse materialen jouw eigen parketvloer leggen opdat het aansluit bij de stijl van je boxspring. Met acrylkit, schuurapparaten, lak, houten parket en dergelijken kan men zelf aan de slag.

Diverse uitbreidingsmogelijkheden

Wanneer u voor een echte luxe boxspring wilt gaan, kunt u uw bed uitbreiden met verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om uw boxspring te voorzien van een ingebouwde tv lift. Deze lift wordt in een extra meubel, aan het einde van uw bed geplaatst. Wanneer u tv wilt kijken vanuit uw bed, schakelt u de lift in, waardoor de tv uit het meubel komt. Wanneer u klaar bent met tv kijken, kunt u de tv weer opbergen in het meubel, waardoor de tv niet meer zichtbaar is. 

Ook kunt u ervoor kiezen om uw boxspring nog meer comfort te geven door een extra topper op het matras te plaatsen. Een topper is een dun matras wat bovenop het normale matras komt te liggen. U kunt voor een harde of zachte topper kiezen. Op deze manier maakt u de boxspring nog comfortabeler en luxer.

Gerelateerde berichten
Slapen

Hoe krijgt u het perfecte op maat gemaakte bed voor een goede nachtrust?

5 Minuten lezen
Heeft u moeite om goed te slapen? Gebrek aan comfort kan een van de grootste boosdoeners zijn. Maar wees gerust, het perfecte…
Slapen

Een goede slaapkamer helpt je beter te slapen

2 Minuten lezen
Wil je tot rust komen in je kamer, ruim hem dan eens goed op.We weten allemaal het belang van een goede nachtrust….
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

25 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *