NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Slapen

Een goede slaapkamer helpt je beter te slapen

2 Minuten lezen
goede slaapkamer

Wil je tot rust komen in je kamer, ruim hem dan eens goed op.
We weten allemaal het belang van een goede nachtrust. We hebben rust nodig en om ons lichaam en onze hersenen te laten herstellen. Een boxspring goedkoop kopen doe je bij een van de webshops. Een goede slaapkamer is daar een belangrijk onderdeel van en in deze blog geef ik je enkele dingen waar je op kunt letten als je deze wilt creëren. 

Een goed bed

Het belang van een goed bed wordt vaak onderschat. Een goed bed zorgt namelijk voor ondersteuning tijdens het slapen en kan voor comfort zorgen. Ik had zelf lang last van mijn onderrug (door fitness) en sinds ik in mijn nieuwe elektrische boxspring slaap is dat flink minder geworden. De elektrisch boxspring is namelijk verstelbaar en zo kon ik als een soort ziekenhuisbed mijn houding veranderen (mijn voeten wat hoger). Vaak hoor ik mensen klagen dat ze slecht geslapen hebben en nekklachten hebben. Dit soort problemen komen dus voor door een slecht matras, dekbed of kussen. 

Probeer kamerlicht te dimmen

Als je wilt slapen is het beter om een donkere ambiance te creëren, want dan is de kans groter dat je gaat slapen. Elektrische apparaten kun je beter ruim voor het slapen gaan uitzetten, want anders word het moeilijker om tot rust te komen. Persoonlijk kies ik er altijd voor om mijn telefoon op vliegtuigstand te zetten, zo kun je niet gestort worden tijdens het slapen.

Gebruik oordopjes als je geluidsoverlast hebt

Als je boven een discotheek woont of naast de trein kan je weleens verschrikkelijk veel last hebben van overlast als je wilt gaan slapen. Een manier om hier minder last van te hebben, is om oordopjes te gebruiken. Goedkoop een boxspring aanschaffen is een goede oplossing om wat extra luxe te brengen in je nachtrust.

Goed slapen begint bij jezelf

In deze blog heb je gezien hoe een goede slaapkamer kan helpen om beter te gaan slapen, maar uiteindelijk begint goed slapen met een goede discipline. Het uitzetten van je licht en je telefoon kunnen helpen en daarnaast zou je eens moeten kijken of jouw bed wel goed genoeg is om tot rust te komen. Een boxspring is een combinatie van een dekbed en een matras, een echt super bed om in te slapen. Misschien voor jou weleens tijd om te gaan investeren in een betere slaapplek. Zeker als je moeite hebt met slapen is een boxspring een goed hulpmiddel om dit doel te realiseren.

Gerelateerde berichten
Slapen

Hoe krijgt u het perfecte op maat gemaakte bed voor een goede nachtrust?

5 Minuten lezen
Heeft u moeite om goed te slapen? Gebrek aan comfort kan een van de grootste boosdoeners zijn. Maar wees gerust, het perfecte…
Slapen

De parel onder de bedden: ontdek de luxe van een boxspring

2 Minuten lezen
Waar vroeger de boxspring enkel te vinden was in de luxere hotels, zijn deze bedden inmiddels niet meer weg te denken uit…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *