NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Verhuizen

De beste tips voor een verhuizing

2 Minuten lezen

Heb je laatst een nieuwe woning gekocht en ga je binnenkort verhuizen? Dan wordt het hoog tijd dat je de voorbereidingen gaat treffen. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het doen van verschillende voorbereidingen. Je wilt natuurlijk niet voor onverwachte verrassingen komen te staan en daarom hebben wij enkele handige tips voor je op een rijtje gezet. Lees dus snel verder zodat je je goed kunt voorbereiden op de verhuizing.

Een opslag dicht bij huis

Zodra mensen gaan verhuizen maken ze in veel gevallen gebruik van een opslagruimte. Dit is ideaal aangezien je dan niet elke keer op en neer hoeft te rijden naar een selfstore locatie. Je kunt gewoon gemakkelijk de spullen die je voor de verhuizing nodig hebt opslaan en ze dicht bij je huis inladen. Zodra je de meubels en de items dan weer nodig hebt kon deze opslagbox gemakkelijk naar je nieuwe woning gebracht worden. In elke omgeving zijn er verschillende opties dus kijk eens wat er bij jou mogelijk is.

Maak categorieën van spullen

Het klinkt misschien heel logisch maar het is belangrijk dat je verhuisdozen ingepakt per categorie. Je moet deze dozen dan een duidelijk label geven waar je op kunt schrijven wat de inhoud van de doos is. Let hierbij ook op het gewicht van de spullen. Zwaardere spullen kun je het beste over een aantal dozen verdelen en het beste onderop leggen zodat andere spullen er niet door worden geplet. Op deze manier kun je de dozen makkelijk en veilig vervoeren. Ook zal je tijdens de verhuizing waarschijnlijk vaak met de auto heen en weer rijden om spullen op te halen en de boel schoon te maken. Een extra set sleutels, voor het geval je ze kwijtraakt, is daarom handig. Laat daarom bij sterautosleutels.nl een reservesleutel maken als je gaat verhuizen.

Een bouwpakket

In enkele gevallen is het zo dat je meubelstukken uit elkaar moet halen. Het is dan handig om er een soort bouwpakket van te maken. Je kunt alle kleine losse onderdelen in plastic zakjes stoppen zodat dit bij elkaar kan blijven. Je vindt alle onderdelen zo gemakkelijk terug. Je kunt ook een stappenplan uitschrijven of foto’s maken zodat het process goed is uitgelegd. Zo weet je precies waar je kunt beginnen en hoe je dingen moet oplossen.

Essentials voor de eerste nacht

Wanneer je gaat verhuizen kun je het beste een grote tas inpakken waar je de essentials voor de eerste nacht in stopt. Zo voorkom je dat je de eerste nacht zonder spullen staat of dat je alle dozen door moet spitten op zoek naar je noodzakelijke spullen. In deze tas doe je een schoon setje kleren, je pyjama, tandenborstel, oplader en toiletspullen. In deze tas kun je ook kleinere waardevolle spullen opbergen.

De laatste taken

Wanneer je gaat verhuizen kan dit enorm veel stress opleveren. Al helemaal op de verhuisdag zelf ontstaat er gemakkelijk een erg chaotische indruk. Je kunt dit voorkomen door een to-do lijst te maken waarop je alle belangrijke taken opschrijft zodat je niks over het hoofd kan zien. Je kunt dit noteren in de notities van je telefoon op gewoon met pen en papier.

Gerelateerde berichten
Verhuizen

Een stappenplan voor je verhuizing

2 Minuten lezen
Maak het proces van verhuizen voor jezelf makkelijker door dit stappenplan van verhuisbedrijf Utrecht te volgen. Zo voorkom je stress en andere…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *